2018-12-08 o godzinie 21:30:48, Autor: Grzegorz

Witam serdecznie.
W związku z dużym zainteresowaniem  na wyroby wędzone - w tym roku postanowiliśmy poszerzyć ofertę dla większej ilośći klientów.
Cyklicznie w każde Święta robiliśmy wędzenie, które sprzedawaliśmy "swoim wtajemniczonym klientom", ale plotka jak wiemy szybko się rozchodzi i teraz już jest tego tyle ,że postanowiliśmy  poświęcić wędzeniu dłuższą chwilę.
Mięsa wędzimy drzewem owocowym okorowanym, mniej więcej w temperaturze 40-60 stopni przez około 6-8 godzin, następnie jest zaparzane w temperaturze do 80 stopni aż osiągnie temperature w najgrubszym miejscu 70 stopni - wtedy zachowuje smak i nie robi się wiórowate .
W tym roku proponujemy następujące wyroby:

Wszystkie wyroby są bez jakichkolwiek chemicznych środków konserwujących .Do marynowania używamy tylko sól peklową, pieprz ziarnisty, liść laurowy, ziele angielskie i czosnek.
Zamówienia przyjmujemy do 16 grudnia - planowane wędzenie 19 grudnia i 20 grudnia odbiór.
Ze względów na techniczne możłiwośći ilość wyrobów jest ograniczona.
Zapraszamy do składania zamówień pod numerem
512-281-730.

Pozdrawiam.

Kontakt

Kulinaria Weselna Absurd
NIP: 625-162-98-85
Grzegorz Owsianka
Tel: 512-281-730
Tel: 322-650-140
Email: biuro@wesela.czeladz.pl

Social Media

youtube  Kulinaria Weselna
facebook  Kulinaria Weselna

Copyright © 2020, Kulinaria Weselna Absurd