2022-06-09 o godzinie 14:39:22, Autor: Grzegorz
Szanowni Państwo .
W związku z podwyżkami cen żywności ,jak również opłat za eksploatacje pojazdów , jesteśmy zmuszeni do podwyżki cen za usługi cateringowe od czerwca 2022 r.
Aktualne ceny możecie Państwo zobaczyć w zakładce Oferta.
Liczę na wyrozumiałość z Państwa strony z nadzieją na lepsze jutro.
Pozdrawiam serdecznie.
Grzegorz Owsianka.
2021-01-28 o godzinie 17:28:50, Autor: Grzegorz
2020-02-04 o godzinie 12:23:57, Autor: Grzegorz
Zaczynamy zapisy na przyjęcia weselne organizowane w latach 2021/2022.
Zapewniamy wspaniałą i smaczną kuchnię oraz wykwalifikowany personel gastronomiczny .
Jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju sugestie i uwagi .
Zapraszamy do kontaktu w celu zaprezentowania pełniejszej oferty.
Organizujemy wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe typu :
wesela
komunie
18-stki
studniówki
komersy
urodziny
catering z dowozem itp.
Zapraszamy do współpracy .
Tel. 512-281-730
e-mail: biuro@wesela.czeladz.pl
2019-12-20 o godzinie 11:33:07, Autor: Grzegorz
2019-11-20 o godzinie 09:36:22, Autor: Grzegorz
2019-10-30 o godzinie 07:14:32, Autor: Grzegorz
2019-10-08 o godzinie 09:50:53, Autor: Grzegorz
Zapraszamy do skorzystania z oferty na stoły wiejskie.
Jest to fantastyczny sposób na przygotowanie poczęstunku w formie szwedzkiego stołu .
Na wiejskim stole można znaleźć między innymi :
- mięsa pieczone w tradycyjny sposób
- ogórki małosolne / kiszone
- smalec z boczkiem wędzonym ,czosnkiem i jabłkiem
- kiełbasa swojska
- kaszanka ciemna i jasna
- kaszanka z całymi podrobami
- salceson jasny i ciemny
- pasztet pieczony , pasztetowa
- deska serów dojrzewających i pleśniowych w akompaniamencie owoców
- chleb wiejski ( pajdy )
- pikle konserwowe oraz inne smaczne dodatki
Ceny stołów wiejskich , uzależnione są od ilości osób na imprezie ,oraz istnieje możliwość rozbudowania stołu o dodatkowe potrawy typu:
- udziec pieczony w całości ( ok. 13 kg)
- żurek,
- golonki ,
- pierogi,
- bigos,
- gołąbki
- oraz inne potrawy zaproponowane przez klienta
2019-04-11 o godzinie 22:01:08, Autor: Grzegorz
Witam serdecznie.
Cyklicznie w każde Święta robiliśmy wędzenie ,które sprzedawaliśmy "swoim wtajemniczonym klientom" , ale plotka jak wiemy szybko się rozchodzi i teraz już jest tego tyle ,że postanowiliśmy poświęcić wędzeniu dłuższą chwilę.
Mięsa wędzimy drzewem owocowym okorowanym , mniej więcej w temperaturze 40-60 stopni przez około 6-8 godzin ,następnie jest zaparzane w temperaturze do 80 stopni aż osiągnie temperature w najgrubszym miejscu 70 stopni - wtedy zachowuje smak i nie robi się wiórowate .
W Święta Wielkanocne proponujemy następujące wyroby :
Wszystkie wyroby są bez jakichkolwiek chemicznych środków konserwujących .Do marynowania używamy tylko sól peklową , pieprz ziarnisty ,liść laurowy ,ziele angielskie i czosnek .
Zamówienia przyjmujemy do 11 kwietnia - planowane wędzenie 17 , 18 kwietnia i 19 kwietnia odbiór.
Ze względów na techniczne możliwośći ilość wyrobów jest ograniczona .
Zapraszamy do składania zamówień pod numerem
512-281-730 .
Pozdrawiam.
2018-12-23 o godzinie 09:59:58, Autor: Grzegorz
2018-12-20 o godzinie 05:41:33, Autor: Grzegorz
2018-12-08 o godzinie 21:30:48, Autor: Grzegorz
Witam serdecznie.
W związku z dużym zainteresowaniem na wyroby wędzone - w tym roku postanowiliśmy poszerzyć ofertę dla większej ilośći klientów.
Cyklicznie w każde Święta robiliśmy wędzenie, które sprzedawaliśmy "swoim wtajemniczonym klientom", ale plotka jak wiemy szybko się rozchodzi i teraz już jest tego tyle ,że postanowiliśmy poświęcić wędzeniu dłuższą chwilę.
Mięsa wędzimy drzewem owocowym okorowanym, mniej więcej w temperaturze 40-60 stopni przez około 6-8 godzin, następnie jest zaparzane w temperaturze do 80 stopni aż osiągnie temperature w najgrubszym miejscu 70 stopni - wtedy zachowuje smak i nie robi się wiórowate .
W tym roku proponujemy następujące wyroby:
Wszystkie wyroby są bez jakichkolwiek chemicznych środków konserwujących .Do marynowania używamy tylko sól peklową, pieprz ziarnisty, liść laurowy, ziele angielskie i czosnek.
Zamówienia przyjmujemy do 16 grudnia - planowane wędzenie 19 grudnia i 20 grudnia odbiór.
Ze względów na techniczne możłiwośći ilość wyrobów jest ograniczona.
Zapraszamy do składania zamówień pod numerem
512-281-730.
Pozdrawiam.
2018-12-01 o godzinie 09:11:48, Autor: Grzegorz
Witam serdecznie.
Jak co roku proponujemy Państwu propozycje menu wigilijnego .
Ofertę kierujemy jak zawsze dla osób prywatnych , jak również firm i instytucji publicznych.
Ze względu na ograniczone możliwości logistyczne , oraz dużą ilość zleceń , prosimy o wcześniejsze sprawdzenie dostępności wolnego terminu na wykonanie usługi.
Zapraszamy do współpracy .
2018-10-23 o godzinie 15:47:48, Autor: Grzegorz
2018-10-12 o godzinie 11:24:24, Autor: Grzegorz
Nie dowozimy gotowych potraw na wesela - wszystko gotujemy na miejscu co zapewnia świeżość wszystkich potraw oraz ich estetyczny wygląd. Gotujemy na salach OSP, ogródkach działkowych oraz innych miejscach z zapleczem gastronomicznym na terenie całego śląska i części małopolski. W razie jakichkolwiek pytań i wątpliwości proszę o kontakt telefoniczny na pewno postaram się odpowiedzieć na każde pytanie.
Copyright © 2023, Kulinaria Weselna Absurd